foto1

VACU-techniek van het hoogste niveau.

Verplaats nauwkeurig en efficiënt beton- en natuursteenelementen met behulp van de geïntegreerde vacuümslangheftechnologie van Optimas. Wij hebben een compleet assortiment van machines ontwikkelt om uw werkaangenamer en vlotter te laten verlopen. Het heffen laat je aan Optimas over en zo spaar je je rug. Dat is beter voor je gezondheid.

Aanbod: Vacuum Techniek machines


Optimas_Vacu_Pallet_Mobil

Vacu-Pallet-Mobil

Geschikt voor pallettransport (Max. palletbreedte: 1.320 mm) en voor het moeiteloos, nauwkeurig en efficiënt leggen van beton- en natuursteenelementen tot 140 kg (optioneel tot 200 kg) met behulp van de geïntegreerde vacuümslangheftechnologie.

Meer info


Optimas_Vaculift

Vaculift

Hulpwerktuig voor pallettransport en voor het moeiteloos, nauwkeurig en efficiënt leggen van beton- en natuursteenelementen dat kan worden gemonteerd aan alle soorten wielladers/laders met vorkdraagplaat en vorktanden.

Meer info


Optimas_vacu_mobil_allrounder

Vacu-Mobil Allrounder

De Allrounder zorgt voor het moeiteloos, nauwkeurig en efficiënt leggen van beton- en natuursteenelementen (tot 140 kg) met behulp van de geïntegreerde vacuümslangheftechnologie. Geschikt voor leggen van o.a. stoepranden, betonplaten, natuurstenen platen, gewassen-betonplaten, straatkeien, goten en metselstenen

Meer info

Vacu-Mobil E

Door de geluidsarme vacuümgeneratie met elektromotor is de Mobil E speciaal geschikt voor toepassingen waarbij een zo laag mogelijke geluidsproductie is vereist, bijvoorbeeld voor het leggen van stenen en betonplaten in voetgangersgebieden.

Meer info


Optimas_Vacu_Mobil_E

Vacuümapparaat BE

Vacuümapparaat dat eenvoudig en snel monteerbaar is op de giek van de Optimas bestratingsmachine. De functies “aanzuigen" en "loslaten” kunnen rechtstreeks door de bestuurder worden geactiveerd.

Meer info


Optimas_Vacuumapparaat_BE

Vacu-Magnet

Compact en eenvoudig te monteren aan elk hefwerktuig vacuümapparaat dat beschikbaar is in verschillende versies voor het moeiteloos leggen van beton- en natuursteenelementen tot 500 of 1500 kg (of meer).

Meer info


Optimas_Vacu-Magnet

Vacuümapparaat SV 200 E (230V)

Manueel te bedienen vacuümapparaat voor het optillen van beton- en natuursteenelementen tot 200 kg. Zelfs poreuze materialen kunnen worden opgetild. Standaard voorzien van twee verstelbare handgrepen.

Meer info


Optimas_Vacuumapparaat_SV200E

Vacuümapparaat SV 250 A (accu)

Vacuümapparaat voor het optillen van beton- en natuursteenelementen tot 250 kg. Zodra het benodigde vacuüm is bereikt, wordt de vacuümpomp automatisch uitgeschakeld. De verschillende zuigplaten voor verschillende plaatafmetingen en gewichten kunnen eenvoudig worden gewisseld.

Meer info


Optimas_Vacuumapparaat_SV250A

Vacuümapparaat SV 500 A (accu)

Met behulp van het standaard transportoog kan het apparaat snel en eenvoudig op elk hijswerktuig worden bevestigd. Zodra het benodigde vacuüm is bereikt, wordt de vacuümpomp automatisch uitgeschakeld. Op deze manier wordt de accu gespaard en gaat deze tot één werkdag mee. Kan gewichten tot 500 kg te verwerken.

Meer info


Optimas_Vacuumapparaat_SV500A

Waar kunnen wij u mee helpen?

Optimas Custumersupport

Stel uw vraag

of

Bel 089 41 10 59

Heeft u vragen over
Optimas machines?

Stel ze via onderstaand formulier
of bel ons op 089 41 10 59

GDPR / Cookiebeleid

site created by Groep Palmaers