foto1

Vacuümapparaat BE

Een speciaal op de bestratingsmachine afgestemd vacuümapparaat voor het leggen van betonnen en granieten stoepranden, beton- en granietplaten evenals goten.

Simpel aanzuigen en loslaten vacuümapparaat

Snel en gemakkelijk te monteren op de giek van de Optimas en is meteen klaar voor gebruik. De functies “aanzuigen en loslaten” kunnen rechtstreeks door de bestuurder worden geactiveerd.

Optimas_Vacuumapparaat_BE_foto_1 Optimas_Vacuumapparaat_BE_foto_2 Optimas_Vacuumapparaat_BE_foto_3 Optimas_Vacuumapparaat_BE_foto_4

Makkelijk in gebruik

De bestuurder kan zonder assistentie de beton- en natuursteenelementen van het pakket tillen en deze vervolgens direct op de gewenste positie neerzetten. Zo worden niet alleen hoge loonkosten verminderd, maar kan ook het zware fysieke werk tot een fractie worden teruggebracht. De eenvoudige bediening maakt een enorme uurproductie mogelijk.

Door simpelweg de zuigplaten te wisselen, kan het vacuümapparaat zowel geschikt worden gemaakt voor het plaatsen van betonnen en natuurstenen stoepranden als voor het plaatsen van goten (tot 7 stuks in één doorgang). Ook geschikt voor het plaatsen van beton- en natuursteenplaten en vele andere beton- en natuursteenelementen.

Voordelen

  • Gemakkelijker werken
  • Tijdsbesparing
  • Minder personeel nodig
  • Universeel inzetbaar voor beton- en granietelementen
  • Eenvoudig te monteren

Info

Model Vacuümapparaat BE
Hefkracht Max. 600 kg
Eigen gewicht 70 kg
Afmetingen (LxBxH) 540 x 630 x 550 mm

Waar kunnen wij u mee helpen?

Optimas Custumersupport

Stel uw vraag

of

Bel 089 41 10 59

GDPR / Cookiebeleid

site created by Groep Palmaers