foto1

Vaculift

De Vacu-Lift is een hulpwerktuig voor wielladers dat kan worden gemonteerd aan alle soorten laders met vorkdraagplaat en vorktanden. U bereikt hiermee nieuwe mijlpalen bij uw werk op de bouwplaats.

Moeiteloos, nauwkeurig en efficiënt leggen van beton- en natuursteenelementen

In samenwerking met een wiellader zorgt de Vacu-Lift voor het pallettransport en voor het moeiteloos, nauwkeurig en efficiënt leggen van beton- en natuursteenelementen tot 140 kg (optioneel tot 200 kg) met behulp van de geïntegreerde vacuümslangheftechnologie. Geschikt voor stoepranden, betonplaten, natuurstenen platen, gewassen-betonplaten, straatkeien, goten, metselstenen enz...

Optimas_Vacu_Lift_foto_1 Optimas_Vacu_Lift_foto_2 Optimas_Vacu_Lift_foto_3 Optimas_Vacu_Lift_foto_4 Optimas_Vacu_Lift_foto_5 Optimas_Vacu_Lift_foto_6 Optimas_Vacu_Lift_foto_7 Optimas_Vacu_Lift_foto_8 Optimas_Vacu_Lift_foto_9 Optimas_Vacu_Lift_foto_10

Optimas Vacu-Lift

Het te verwerken materiaal (stoepranden, goten, platen enz.) wordt getransporteerd en kan meteen vederlicht worden gelegd met de vacuümslangheffer. De scharnierende arm maakt een vlotte installatie op smalle bouwplaatsen mogelijk, bijv. B. op muren of bomenrijen.

De mast kan razendsnel hydraulisch worden uitgebalanceerd om ook zware betonelementen met zo min mogelijk inspanning gemakkelijk en precies op oneffen terrein te kunnen positioneren. De mast kan heel eenvoudig door één persoon in slechts enkele minuten worden ingeklapt. Met bijna geen opbouwtijd is het resultaat een zeer compact apparaat voor transport en opslag.

Deze combinatie garandeert een optimale logistiek en dus efficiënt werken, en vormt de beste preventieve gezondheidszorg voor uw werknemers.

Zuignappen kunnen dankzij het eenvoudige snelwisselsysteem zeer snel en eenvoudig worden verwisseld en zijn leverbaar voor alle opstanden en goten van beton of natuursteen en voor alle beton- en natuursteenelementen tot 200 kg.

Voordelen

  • Veelzijdig inzetbaar
  • Eenvoudig te bedienen
  • Korte terugverdientijd
  • Gezond werken
  • Gemotiveerde werknemers

3 Basis-versies: H / P / D

Leverbaar met hydraulische aandrijving (H), benzinemotor (P) of dieselmotor (D).

Leverbaar in versies: H , P en D

  • Versie “H” = hydraulische aandrijving
  • Versie “P” = benzinemotor met elektrische startmotor.
  • Versie “D”= dieselmotor met elektrische startmotor.

Zuignappen

De zuignappen voor stoeptegels of platen zijn afhankelijk van de maat leverbaar voor twee tot twaalf stenen die moeiteloos en tegelijkertijd gelegd kunnen worden.

NIEUW: zuignappen heffen de 2 rijen stenen op en brengen ze met een schakelmechanisme in de ½ steen of 1/3 steenverband.

Lift H standaard met DUO-systeem:

Vacuümpompunit kan eenvoudig worden gedemonteerd en zelfstandig als vacuümmagneet worden gebruikt. Eenvoudig geïnstalleerd in het Vacu-Magnet frame (optioneel) en gewichten tot 1.000 kg heffen.
Optimas_Vacu_Lift_Duo

Info

Model Vacu-Lift H / P / D
Draaibereik kraanarm 360° bij een werkbereik van 3,5 m
Draagvermogen / Hefkracht 140 kg (bij verkorte reikwijdte max. 200 kg)
Transportafmetingen (LxBxH) 2230 x 1330 x 2100 mm
Gewicht H=380 kg
P=420 kg
D=430 kg
Aandrijving (motor) H = volumestroom van de wiellader: 25 l/min, 130 bar, tegendruk 10 bar
P = benzinemotor: Honda GX 270; 6 kW; 8 pk met startmotor
D = dieselmotor: Yanmar 4,4 kW; 5,9 pk met startmotor

Waar kunnen wij u mee helpen?

Optimas Custumersupport

Stel uw vraag

of

Bel 089 41 10 59

GDPR / Cookiebeleid

site created by Groep Palmaers