foto1

Vacu-Mobil E

De Mobil E zorgt voor het moeiteloos, nauwkeurig en efficiënt leggen van beton- en natuursteenelementen tot 140 kg met behulp van de geïntegreerde vacuümslangheftechnologie. Geluidsarme vacuümgeneratie met elektromotor.

Top vacuümslangheftechnologie

Door de geluidsarme vacuümgeneratie met elektromotor is het apparaat speciaal geschikt voor toepassingen waarbij een zo laag mogelijke geluidsproductie is vereist, bijvoorbeeld in voetgangersgebieden.

Optimas_Vacu_Mobil_E_foto_1 Optimas_Vacu_Mobil_E_foto_2 Optimas_Vacu_Mobil_E_foto_3 Optimas_Vacu_Mobil_E_foto_4 Optimas_Vacu_Mobil_E_foto_5 Optimas_Vacu_Mobil_E_foto_6

Optimas Vacu-Mobil E

De Optimas Vacu-Mobil E garandeert efficiënt werken, en vormt de beste preventieve gezondheidszorg voor uw werknemers.

Nog een voordeel van het compacte ontwerp is dat dit apparaat gemakkelijk op een personenwagenaanhanger kan worden vervoerd.

Voordelen

  • Veelzijdig inzetbaar
  • Eenvoudig te bedienen
  • Korte terugverdientijd
  • Gezond werken
  • Gemotiveerde werknemers

Leggen van straatstenen en beton-/steenplaten met Optimas-vacuümapparatuur

Uitrusting

Basisuitrusting
Inklapbare boomarm maakt vlot leggen mogelijk op krappe bouwterreinen, bv. op huismuren of bomenrijen.
De 4 hydraulisch bedienbare stempelpoten maken het zeer gemakkelijk om de eenheid in evenwicht te brengen en veilig te laten staan.
De mast kan heel gemakkelijk door één persoon in slechts enkele minuten worden opgevouwen. Er is bijna geen opbouwtijd nodig, wat resulteert in een zeer compacte eenheid voor transport en opslag.
De zuigplaten kunnen zeer snel en gemakkelijk worden verwisseld door middel van een eenvoudig snelwisselsysteem en zijn verkrijgbaar voor alle stoepranden of goten van beton of natuursteen en voor alle elementen van beton en natuursteen met een gewicht tot 200 kg.
De zuigplaten kunnen zeer snel en gemakkelijk worden verwisseld door middel van een eenvoudig snelwisselsysteem en zijn verkrijgbaar voor alle stoepranden of goten van beton of natuursteen en voor alle elementen van beton en natuursteen met een gewicht tot 200 kg.

Optioneel:

Hulpmiddel voor voegbreedte – extra module voor vacuümzuigplaten

Grote beton- of natuursteenplaten veilig op de juiste afstand leggen.

Ankerfix – extra module voor vacuümzuigplaten

Kleminrichting om tegelijk met het leggen van grote beton- of natuursteenplaten ankers aan te brengen om verschuiving te voorkomen.

Info

Model Vacu-Mobil E
Gewicht 700 kg
Draagvermogen knikarm 140 kg (bij verkorte reikwijdte max. 200 kg)
Draaibereik kraanarm 360° bij een werkbereik van 3,0 m
Transportafmetingen (LxBxH) 2473 x 876,3 x 2114 mm

Waar kunnen wij u mee helpen?

Optimas Custumersupport

Stel uw vraag

of

Bel 089 41 10 59

GDPR / Cookiebeleid

site created by Groep Palmaers