Logo Groep Palmaers

Optimas Belgium

Groep Palmaers is reeds jaren uw adres om naar toe te gaan voor Optimas producten voor België. Als specialist in bouwgereedschappen kan een merk als Optimas niet ontbreken in het uitgebreide gamma van producten dat wij onze klanten aanbieden.

Specialist in bestratingsmachines.

logo Optimas

Optimas Bestratingsmachines

Reeds sinds 1978 produceert het Duitse bedrijf Optimas machines om het leggen van straatstenen te vereenvoudigen en sneller te laten verlopen. Optimas zet als producent van hoogwaardige kwaliteits producten in op vooral hoogwaardige productie in eigen huis met moderne productie faciliteiten.


foto

Verhoog de productiviteit

Met het doel om het werk makkelijker te maken, de productiviteit en arbeidskwaliteit te verhogen, bieden wij een uitgebreid gamma aan van producten voor bestratingen. Voor zowel kleine alsook grote projecten hebben wij de passende oplossing.
Optimas heeft zelfs een trainingcenter om correct te leren werken met zijn machines.


foto

Wereldwijd succes

Als "Made in Germany" merk dat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet, heeft Optimas zijn weg gevonden naar meer dan 80 landen wereldwijd. Door het op de voet te volgen wat de eisen van het moment zijn in de sector en zijn producten hieraan aan te passen blijft het productgamma van Optimas steeds actueel.


foto
foto

Groep Palmaers

Reeds jaren is Palmaers Vakhandel een begrip in de regio Bilzen op gebied van bouwgereedschappen en speelt een centrale rol binnen Groep Palmaers. Wij kunnen onze klanten een uitgebreid gamma aanbieden van schroevendraaier tot een zware rupsgraafmachine. Optimas bestratingsmachines inbegrepen.

Pluspunten

  • Kopen, Huren of Leasen? Bij ons zijn alle drie mogelijk.
  • Eigen onderhouds- en hersteldienst, die evt ook op locatie herstellingen kan uitvoeren.
  • Goede service en technische ondersteunig door ervaren medewerkers.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Optimas Custumersupport

Stel uw vraag

of

Bel 089 41 10 59

Bezoek ook onze partnersites:

Vakhandel in bouwgereedschap
Verhuur machines en gereedschappen
Specialist in Kärcher producten
Specialist in aanhangwagens
Specialist in Bouwmachines
Specialist in grondverzetmachines

GDPR / Cookiebeleid

site created by Groep Palmaers