foto1

Materiaal verdeelmachines

Het gelijkmatig verdelen van materialen zoals beton, asfalt, zand, steenslag, zout, etc... is belangrijk en wij hebben speciaal hiervoor enkele toestellen voor ontwikkkeld.

Aanbod: Materiaal verdeelmachines


Optimas_Instrooibak

Instrooibak Wiellader

Ideaal werktuig voor wielladers, compactladers en telescoopladers om materialen zoals zand, split, aarde of steenslag zeer gelijkmatig over een oppervlak te verdelen.

Meer info


Optimas_Voegvul_wiellader

Voegenvulmachine Wiellader

Optimaal geschikt voor het inbrengen van voegmateriaal invoegen op middelgrote en grote bestrate oppervlakken. Makkelijk om te wisselen werktuig geschikt voor elke wiellader met standaard palletvork.

Meer info


Optimas_Voegvul_mini2

Voegenvulmachine "Mini" 2.0

De “Mini” is optimaal geschikt voor het inbrengen van voegmateriaal invoegen op kleine en middelgrote bestrate oppervlakken zoals terrassen, tuinpaden en opritten. Is compact en makkelijk te transporteren.

Meer info

Materiaalverdeelbak Finliner

De FINLINER-serie: Het ideale hulpwerktuig, monteerbaar op o.a. wielladers, om materiaal zoals beton, asfalt, stortgoed (zand, split, steenslag, aarde, zout enz.) via een transportband gelijkmatig uit te strooien.


Optimas_Finliner_Asfalt

Finliner Asfalt

Deze strooibak met transportband (voor gebruik op wielladers) is speciaal uitgerust voor het gelijkmating verdelen van asfalt.

Meer info


Optimas_Finliner_Beton

Finliner Beton

Deze strooibak met transportband (voor gebruik op wielladers) is speciaal uitgerust voor het gelijkmating verdelen van beton.

Meer info


Optimas_Finliner_Leiding-Drainage

Finliner Leiding en Drainage

Deze strooibak met transportband (voor gebruik op wielladers) is speciaal uitgerust voor het gelijkmating verdelen van stortgoed zoals zand, zout, steenslag, etc...

Meer info

Waar kunnen wij u mee helpen?

Optimas Custumersupport

Stel uw vraag

of

Bel 089 41 10 59

Heeft u vragen over
Optimas machines?

Stel ze via onderstaand formulier
of bel ons op 089 41 10 59

GDPR / Cookiebeleid

site created by Groep Palmaers