foto1

Volautomatisch mobiel laserblad systeem voor egalisatiewerkzaamheden

Typische toepassingsgebieden voor de Optimas PlanMatic zijn o.a. het aanleggen van vlakke ondergronden voor wegen, parken en industrieterreinen, of het egaliseren van maneges, sportterreinen en tennisbanen en het vlak maken van vloeren van hallen.

Aanbod: Laserblad Planmatic egalisatiemachines


Optimas_Laserblad_Planmatic 1

Laserblad Planmatic 1.4

Volautomatisch mobiel laserblad systeem om egalisatiewerkzaamheden veilig, snel en efficiënt te kunnen uitvoeren. Het werkgebied met een basisbreedte van 1400mm kan uitgebreid worden met optionele verbredingen.

Meer info


Optimas_Laserblad_Planmatic 2

Laserblad Planmatic 2.0

Volautomatisch mobiel laserblad systeem om egalisatiewerkzaamheden veilig, snel en efficiënt te kunnen uitvoeren. Het werkgebied met een basisbreedte van 2000mm kan uitgebreid worden met optionele verbredingen.

Meer info

Laserblad PlanMatic

  • Met Optimas PlanMatic kan men egaliseren in zowel voorwaartse als in achterwaartse rijrichting.
  • Een perfect volledig automatisch werkend nivelleringsapparaat waarmee alle gangbare hellingprofielen kunnen worden gemaakt.
  • Het systeem staat standaard ingesteld op ontvangers en ultrasone sensoren van Leica, maar is ook compatibel met componenten van andere gerenommeerde fabrikanten.
  • De speciaal voor de Optimas PlanMatic ontwikkelde software samen met de overzichtelijke bedieningseenheid zorgen voor een uiterst eenvoudige bediening. Het systeem dedecteert automatisch de laserontvangers en ultrasone sensoren en met 1 druk op de knop schuift alles automatisch terug in nulpositie.

Waar kunnen wij u mee helpen?

Optimas Custumersupport

Stel uw vraag

of

Bel 089 41 10 59

Heeft u vragen over
Optimas machines?

Stel ze via onderstaand formulier
of bel ons op 089 41 10 59

GDPR / Cookiebeleid

site created by Groep Palmaers