foto1

Bestratingsvoegen-vulapparaat
voor legmachine

Ideaal voor het vegen van voegmateriaal in bestratingsvoegen op middelgrote en grotere verhardingen.

“Alleen een volledig gevulde voeg brengt de krachten over van steen op steen, voorkomt dat de stenen gaan bewegen en houdt de bestrating elastisch”

De voegenvulmachine wordt met behulp van steekbouten in twee minuten aan de bestratingsmachine bevestigd, gereedschap is niet nodig. Door de enorme wendbaarheid van de bestratingsmachine kan het voegmateriaal ook in bochten en aan zijkanten nauwkeurig in de voegen worden ingebracht.

Optimas_Invoegmachine_foto_1 Optimas_Invoegmachine_foto_2 Optimas_Invoegmachine_foto_3 Optimas_Invoegmachine_foto_4 Optimas_Invoegmachine_foto_5 Optimas_Invoegmachine_foto_6 Optimas_Invoegmachine_foto_7

Optimas Invoegmachine

De Optimas-voegenvulmachine voor de bestratingsmachine is optimaal geschikt voor het inbrengen van voegmateriaal in voegen op middelgrote en grote bestrate oppervlakken.

Het inbrengen van het voegmateriaal kan zowel droog als onder toevoeging van water (optioneel) gebeuren. Omdat, afhankelijk van het te vullen materiaal, het toevoegen van water vaak de beste resultaten geeft, biedt Optimas een waterwagen (1.000 liter) als extra uitrusting aan.

  • De drie overlappende en roterende gekruiste bezems zorgen ervoor dat de voegen volledig worden gevuld met voegmateriaal. Het voegmateriaal wordt regelrecht in de voegen “ingemasseerd”. Afhankelijk van de breedte en diepte van de voegen kan één persoon wel tot 300 m²/uur bereiken.
  • De Optimas-voegenvulmachine is goed voor een lange levensduur van het bestratingsoppervlak.
  • Door het reinigen van bestratingsoppervlakken met veegmachines wordt niet alleen los zand, maar ook altijd een deel van het voegmateriaal tussen de stenen verwijderd.
  • De Optimas-voegenvulmachine is ook uitermate geschikt om later de voegen bij te vullen met zand en split.

Info

Model Invoegmachine
Gewicht 110 kg
Werkbreedte 1,70 m
Stundenleistung ca. 200 m² - 300 m²
Bezems 24 Beseneinsätze verteilt auf 3 Besenkreuze
Aandrijving hydraulisch
Optie Combineerbaar met waterwagen (1000 ltr)

Waar kunnen wij u mee helpen?

Optimas Custumersupport

Stel uw vraag

of

Bel 089 41 10 59

GDPR / Cookiebeleid

site created by Groep Palmaers